دو فرمانده سابق سپاه و پلیس اهواز خبر دادند: ذرات اورانیوم در ریزگرد‌های شهرهای ایران

دو فرمانده سابق سپاه و پلیس اهواز خبر دادند:

ذرات اورانیوم در ریزگرد‌های شهرهای ایران

 

 

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان،  در گزارشی به نقل از دو فرمانده سابق سپاه و پلیس و دو استاد دانشگاه اهواز از وجود ذرات اورانیوم در گرد و غبار موجود در برخی شهر‌های ایران خبر داد.

 

 

 

این سایت روز پنجشنبه (۲۶ امرداد) گزارش کرده که ذرات اورانیوم سال‌هاست از طریق ریزگرد‌ها وارد ایران می‌شود و سلامت مردم خوزستان، فارس، بوشهر، لرستان و اصفهان را به خطر انداخته‌ است.

 

 

 

 

«باشگاه خبرنگاران جوان» نوشته این ذرات اورانیوم از سال ۱۳۸۷ همراه با ریزگرد‌ها به خاک ایران وارد می‌شود٬ اما سازمان محیط زیست در چهار سال گذشته وجود این ذرات را رد کرده است.

به نوشته این سایت در سال ۱۳۸۷ برای نخستین بار دو استاد جوان از دانشگاه چمران اهواز با انجام تحقیقاتی به وجود ذرات اورانیوم در ریزگرد‌های موجود در این شهر پی بردند.

این دو استاد در تحقیقات خود به این نتیجه رسیده‌اند که عناصری مانند اورانیوم، توریم، آرسنیک، سرب، روی، نیکل و کبالت در ریزگرد‌های موجود در شهر اهواز وجود دارد.

این محققان هشدار داده‌اند: «این میزان آلودگی میکروبی شیمیایی و هسته‌ای می‌تواند با ورود به چرخه غذایی، خطرات بزرگی را برای سلامت کل مردم کشور خلق کند.»

«باشگاه خبرنگاران جوان» در بخش دیگری از گزارش خود به گفته‌های عیسی دارایی٬ نماینده اندیمشک و شکرخدا موسوی نماینده مردم اهواز در خصوص وجود ذرات اورانیوم در ریزگرد‌ها استناد کرده است.

این سایت آقای دارایی را فرمانده سابق پلیس خوزستان و آقای موسوی را فرمانده سابق سپاه معرفی کرده و نوشته این افراد «قطعا بدون داشتن اطلاعات لازم درباره این موضوع اظهارنظر نکرده‌اند.»

«باشگاه خبرنگاران جوان» در ادامه گزارش خود آورده که سازمان حفاظت محیط زیست اظهارات این دو نماینده مجلس را هم رد کرده است.

به نوشته این سایت٬ سازمان حفاظت محیط زیست همچنین گزارش سازمان بهداشت جهانی را  در مورد معرفی اهواز به عنوان آلوده‌ترین شهر جهان

نپذیرفته و همواره ارتباط مستقیم میان افزایش مرگ و میر به علت آلودگی هوا و گرد و غبار و همچنین به دنیا آمدن نوزادان معلول را رد کرده است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *