فرمانده سپاه تهران بزرگ: رزمایش سایبری سپاه بزودی برگزار می‌شود

 

فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ گفت: ‌ تقارن زمان برگزاری رزمایش سایبری سپاه با رزمایش نیروی زمینی این نهاد، علت به تعویق افتادن رزمایش سایبری است اما بزودی با مجوز فرمانده کل سپاه به اجرا در می‌آید.


به گزارش ایرنا، پاسدار ˈمحسن کاظمینیˈ روز دوشنبه در نشست خبری یادواره شهدای پرچمداران دوکوهه گفت: «تمام برنامه ریزی‌های لازم انجام شده و در آینده‌ای نزدیک این رزمایش به اجرا در خواهد آمد».

طرح تشکیل ارتش سایبری ایران از سال ۸۴ در سپاه مطرح شد، اما با افزایش تبلیغات علیه دولت نهم در اجرای آن تسریع به عمل آمد. مدتی بعد گروهی بسیار وسیع تشکیل شد که تعداد اعضای آن از چند نام بسیار فرا‌تر می‌رفت.

در اردیبهشت ۱۳۸۸ نیز خبرگزاری فارس گزارش داد مؤسسه «Defense Tech» که از مؤسسات نظامی و امنیتی ایالات متحده آمریکا است، با استناد به آمار دریافتی از سازمان اطلاعات آمریکا، ایران را جزء پنج کشور دارای قوی‌ترین نیروی سایبری معرفی کرده‌است. این مؤسسه با تاکید بر اینکه ارتش سایبری ایران زیرمجموعه تیم رصد سایبری سپاه است، بودجه آن را ۷۶ میلیون دلار اعلام کرده بود. این موسسه همچنین تعداد نیروهای این ارتش را بیش از ۲۴۰۰ نفر و ۱۲۰۰۰ نفر ذخیره برآورد کرده بود.


ساختار گروه:
ارتش سایبری ایران را به چهار گروه تقسیم کرده‌اند

 

گروه اول

ماموریت آن دفاعی است و به پیگیری هویت هکرهای مهاجم و خنثی کردن فعایت آن‌ها می‌پردازد. این گروه توانست تعداد زیادی از ویروس‌های مهاجم را کشف کند و خطر آن‌ها را کاهش دهد.

گروه دوم

ماموریت آن تهاجمی است و تاسیسات زیربنایی «دشمنان و مخالفان جمهوری اسلامی» از جمله تاسیسات انرژی، آب، شبکهٔ قطار‌ها و فرودگاه‌ها و از دسترس خارج کردن سایت‌های خبری و وبلاگ‌ها که واقعیت وماهیت نظام را برملا می‌کنند هدف قرار می‌دهد چند روز پیش برای چندمین بار به سایت خبری بازتاب حمله کرده و آنرا از دسترس خارج کردند این گروه با گروه سایبری ناجا و وزارت اطلاعات همکاری بسیار نزدیکی دارد. این گروه همچنین تاسیسات اتمی برخی کشور‌ها، بانک‌ها و بازارهای جهانی را هدف قرار می‌دهد.

گروه سوم

ماموریت رمزگشایی پسورد‌ها و ابزار انتقال اطلاعات را برعهده دارد. این گروه پس از تاسیس پایگاه امنیتی ناتو در ترکیه فعالیت خود را آغاز کرد.

گروه چهارم

ماموریت دارد بر روی فرکانس‌های برخی شبکه‌های تلویزیونی که برنامه‌های آن‌ها به مزاق جمهوری اسلامی نا‌خوش آیند است پارازیت ارسال کند. ماموریت این گروه از ماه‌ها پیش آغاز شد و تا کنون توانست بر روی برخی از شبکه‌های تلویزیونی فارسی و عربی زبان پارازیت ارسال کند.